Werkplaats

Onderhoud

Autobedrijf van Oort repareert en onderhoud auto's van alle merken. Zo kunt u er terecht voor het vervangen van onderdelen, een grote en of kleine beurt, APK of bijvoorbeeld het verfraaien door middel van licht metalen velgen. Door haar flexibele inrichting kunt u altijd op korte termijn terecht voor onderhoud of reparatie. Ook krijgt u altijd vooraf een vrijblijvende offerte, alvorens reparaties worden uitgevoerd. 

Bandenservice

Van Oort is specialist op het gebied van autobanden. Evenals het huismerk zijn er ook andere merken beschikbaar. Alle banden worden direct deskundig vervangen. Wij adviseren u om uw bandenspanning regelmatig te controleren. Dit bespaart brandstof en voorkomt onnodig slijtage. U kunt ook langs rijden voor een gratis banden check. Elke maand hebben we nieuwe aanbiedingen, dus bezoek regelmatig onze website voor onze scherpe aanbiedingen en de korting die u krijgt loopt al snel op tot 30%.

Accuservice

Van Oort adviseert U om elk jaar een accutest te doen, zodat u precies weet wat de conditie en startcapaciteit van uw accu is. Van Oort biedt een uitgebreid assortiment aan accu‘s. Elke maand hebben we nieuwe aanbiedingen, dus bezoek regelmatig onze website voor onze scherpe aanbiedingen en de korting die u krijgt loopt al snel op tot 30%.

Uitlatenservice

Van Oort biedt uitlaatsystemen en katalysatoren voor elk automerk, waarbij u altijd recht heeft op 2 jaar garantie. Uiteraard monteren wij alle uitlaten op vakkundig wijze. Elke maand hebben we nieuwe aanbiedingen, dus bezoek regelmatig onze website voor onze scherpe aanbiedingen en de korting die u krijgt loopt al snel op tot 30%.

Remservice

Het is van groot belang dat u uw remmen regelmatig laat controleren. Laat uw remmen om de 10.000 km controleren en voorkom onnodige slijtage en dus kosten. Van Oort is specialist op het gebied van remmentesten, controleren en vervangen.

Uitlijnen

De juiste sporing van de auto is erg belangrijk. Zodra de auto verkeerd is afgesteld voel je dat de auto naar links of naar rechts gaat trekken. Het probleem wat daar ook nog bij komt kijken is dat de band scheef zal af gaan slijten. Hierdoor gaat de auto meer brandstof verbruiken en de levensduur van de banden is dan veel korter.